Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

POLITICAL TERROR (Usa) – Bastard Beings (2010)

Κι όμως, οι τύποι παίζουν black και μάλιστα ασάλιωτο. Το δίδυμο απ’ το Miami ομολογώ ότι αποτελεί τη νέα μου λατρεία, γιατί όπως ξέρουν και οι γονείς μου, λατρεύω οτιδήποτε προσιδιάζει σε rehearsal.

Το Bastard Beings λοιπόν αποτελείται από πέντε κομματάρες, συνολικής διάρκειας 12 λεπτών που μοιάζουν να ηχογραφήθηκαν τυχαία σε κάποιο σωφρονιστικό κατάστημα. Raw black χωρίς αναστολές, έτσι όπως το κληρονομήσαμε από τον αφυδατωμένο ήχο των Judas Iscariot, των Krieg και των Nargaroth, με μια crust-ίζουσα αύρα να ανεβάζει ακόμα περισσότερο τη libido.

Μέχρι τώρα ο έφηβος, ο εξεγερμένος απέναντι στους μητρικούς ήχους και το πατρικό glamour, παρέμενε αυτόνομος και ανεξάρτητος, χωρίς ευθύνες και υποχρεώσεις. E λοιπόν ήρθε η ώρα να λουστεί τους ρεφορμισμούς του. Είκοσι χρόνια μετά θα πρέπει για πρώτη φορά να αντιμετωπίσει τα τέκνα του, να τα δελεάσει με τα παλιά του παιχνίδια ...τράγους, πεντάλφες κλπ και να βγάλει αυτό το διαβολικό anarcho- που κάποιοι του κόλλησαν για πλάκα, δημιουργώντας την αίρεση του anarcho-black.
Οι Αμερικάνοι περνάνε την απαγορευμένη γραμμή και τολμούν να ξεστομίσουν την λέξη συλλογικότητα, περίεργα πράγματα...


Αντώνης Δ.

http://www.myspace.com/556171945