Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

CÜLO (US) - My Life Sucks And I Could Care Less (2013)

Χάος, βία και αλητεία. Αλλά κυρίως αλητεία. Μπορεί και μόνο αλητεία δεν ξέρω. Γιατί λογικά αν είσαι αλήτης προκαλείς και το χάος και την βία. Βέβαια μπορεί να είσαι αλήτης αλλά και gentleman. Δεν είμαστε στα 50's όμως οπότε οι πιθανότητες λένε ότι είσαι μόνο αλήτης. Έτσι και οι Σικαγιώτες Cülo, που μάλλον σημαίνει κώλος, είναι ρεμάλια καυλερά που παίζουν το πιο καταστροφικό hardcore punk της χρονιάς στο νέο δίσκο τους με τον ευφάνταστο τίτλο "My Life Sucks And I Could Care Less".
 

Τώρα βέβαια η όλη φάση με τα λατινογενή ονόματα, που σε αυτούς μάλλον φαίνονται πολύ εξωτικά, μου βγάζει ένα «ατζγκόνια νταραβόνια» , αλλά όπως και να χει μια μπάντα που την λένε ΚΩΛΟ την σέβεσαι. Καταλαβαίνεις αγαπητέ αναγνώστη για τι επίπεδο αμαρτίας μιλάμε αν αφήσεις να περάσει στο ντούκου αυτός ο δίσκος. Δεν είναι μόνο το όνομα, είναι ο συνδυασμός του punk rock με το hardcore, τις surf πινελιές και το εξαίσιο πέρασμα τους στο μπλέντερ που σε σημεία μοιάζει με grind, χωρίς βέβαια να είναι. Ύπουλο, το ξέρω, αλλά δεν περιμένεις κάτι καλύτερο από μια μπάντα που, πώς είπαμε ότι την λένε; Γενικά να μην το ταλαιπωρούμε, να μπείτε να ακούσετε αυτό τον δίσκο και να τον αγοράσετε-κατεβάσετε, ό,τι σας φωτίσει ο θεός. Έχει και τις μελωδίες του, έχει και τη βρωμιά του και γενικά θα σας κάνει πιο μούρη, είναι σαν επιμήκυνση πέους αλλά σε βινύλιο.

Θα με ευχαριστείτε μια μέρα για αυτό, αλήθεια. Δεν μπορώ να το στηρίξω κάπου άλλα είμαι αρκετά σίγουρος για αυτή μου την δήλωση. Την μπάντα την λένε κώλο γαμώτο...

http://derangedrecords.bandcamp.com/album/my-life-sucks-and-i-could-care-less

Ι. Χ.

2 σχόλια:

egw eimai pali o iosif X είπε...

a sas eipa oti ti banda tin lene kwlo? fovero e?

FishTank είπε...

" Ρε δεν πας για ψάρεμα ? "

Όποιος το θέλει tattoo, contact me.

Ι.Χ.