Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

LIFEWRECK (Gre) - Demo CS (2013)

Οι Lifewreck έγραψαν demo 12 λεπτών. Εγώ review 12 λέξεων. Καλό είναι.

Μέχρι να γράψω αυτή τη μαλακία η κασέτα έχει ήδη φτάσει στο τέταρτο κομμάτι, το "Curse", που με ωθεί σε ακρότητες. Χτυπάω το χέρι στο γραφείο με σοκαριστική μανία (ακρότητα νούμερο 1), ενώ οι Lifewreck χαζογελάνε με τα μπλιμπλίκια που ανοίγουν το αμέσως επόμενο κομμάτι. Τα παιδιά σίγουρα είναι βλαμμένα. Παρ' όλα αυτά το χουλιγκανιασμένο πεκινουά που τραγουδάει χτυπάει κέντρο στα γούστα μου. Η χαρά μου που φτιάχνουμε εγχώριο fastcore είναι μεγάλη, διάολε μας πήρε καιρό αλλά μάθαμε να το κάνουμε ωραία.

Η γκρούβα του demo αγγίζει την τελειότητα, μπορείς να το τραγουδίσεις ολόκληρο με «νανα να νανανα» (ακρότητα νούμερο 2). Τα riff (ναι riff) δεν κρύβονται πίσω από την φασαρία και αδυνατώ να φανταστώ ότι κομμάτια σαν το "Love Dogs" δεν θα φέρουν την ολοκληρωτική καταστροφή. Το οφείλουμε στους εαυτούς μας και στην κοινωνία, να σπάμε πράματα ακούγοντας Lifewreck. Για έναν καλύτερο κόσμο γαμώτο.

Στα συν να μετρήσουμε ότι η κασσέτα βγαίνει σε πολλά χρώματα, έτσι για το τρέντυ, το ότι τα stickers τους έχουν από καρχαρίες μέχρι σκηνές από το "Omen", και κυρίως ότι έχουν sample με Will Ferrel. Τέλος θα αδράξω την ευκαιρία για εξιλέωση, και θα προτρέψω τους punks όλου του κόσμου να μην πουν ΚΑΙ τους Lifewreck κοντούς. Τα παιδιά είναι ψηλά, απλά υπάρχουν και άλλοι πιο ψηλοί. Καθαρά πράματα.

http://lifewreck.bandcamp.com/

Ι. Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: